fredag 9 mars 2012

Varför störa sig?

Har under morgonen funderat på varför hatet mot Ranelid är så stort? Att man bara orkar störa sig, hata och skapa negativa rubriker kring en person som är annorlunda. Vem är inte annorlunda? Hur ska man vara? Vad ska man tycka? Vad ska man säga? Vad ska man ha på sig?
Därför säger jag: HEJA RANELID och HEJA KÄRLEKEN! Fast jag hoppas Loreen vinner på lördag - hon är sååååå bra! Det tar tag i magen på mig när hon sjunger.

Min lilla helgbild blir en lagom stötande bild i milda färger. Något som passar in perfekt i denna tillrättalagda bloggvärld. Är den inte helt rätt så säg? Den är från förra våren tagen i min lilla "franska hörna".


Veckorna går så fort och nu är det jobbhelg för mig igen. Jag ska jobba på så länge jag orkar - är ju i sjätte månaden nu. Kanske någon magbild dyker upp framöver, vi får se.

Ha en trevlig, härlig och kärleksfull helg!

Puss och kram.

13 kommentarer:

 1. Hej lilla fina!

  En magbild ser jag fram emot, kan tänka mig hur vacker du nu är! Vacker är också bilden på hörnan, gosh vad jag längtar efter syrener nu...finstämd och "perfekt" bild :)

  Personligen tycker jag inte Ranelid och inte helle Flink har i melodifestivalens sammanhang att göra, det är min åsikt, men att hata, dit är vägen lång.......

  Puss och kram och ha en fin helg!
  Loellan

  SvaraRadera
 2. Ja det är alldeles för få som sticker ut så heja Ranelid säger jag bara, fast jag är kär i Loreens coola stil precis som du! Ska bli en spännade TV-kväll på lördag!
  Ha en fin helg, vännen! Ser fram emot magbilderna!
  Kram Eija

  SvaraRadera
 3. Alla är lika mycket värda tycker jag och det är upp till var och en att vara den man är !!!!Är också bara så kär i Loreen och hennes härliga stil.Väntar med spänning på att se hur det går på lördag.Ha nu en mysig och skön helg söta du.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Håller med dig fullt ut!
  Är ingen fan av varken Ranelid eller Flink, men varför ska alla människor vara så lika och anonyma?
  Gillar Loreen och Lisa!!!
  Vacker vårbild:-) Jag tog in syrénkvistar igår, kul och se om de slår ut här inomhus...
  Trevlig helg!
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Hej
  Mina favoriter imorgon är först Lisa gillar hennes stil och musik.....
  fantasiskt härlig bild....
  önskar dig en skön och härlig helg
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 6. Helt underbar bild!!!

  Magbild vore kul!!
  Den sista var sååååå vacker!! :))

  Ha en härlig helg
  Kram Tina

  SvaraRadera
 7. Jag funderar också över känslorna som Ranelid väcker. Fast ibland undrar jag om det inte är media som förstorar upp saker. Å andra sidan har jag också svårt att förstå att han själv orkar bry sig. Är det inte uppmärksamhet han vill ha? Lite "ger man sig in i leken får man leken tåla" borde kunna gälla här; han är ändå en vuxen man som vet vad han gör.
  Själv tycker jag att det bästa med Melodifestivalen är att man får äta ostbågar då. Mums!
  Ha en fortsatt fin helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 8. Vem bryr sig, inte jag i varje fall....
  Nej,det finns så mycket annat än detta banala jippo att lägga energi och tankar åt.

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 9. Underbar bild o Syrenerna längtar tills dom blommar...kramar sussie

  SvaraRadera
 10. Hej sötis, jaa inte bryr jag mig, folk gör som dom vill i alla fall. Favoriten vann ju hela skiten oxå men inte var hon min favorit inte. Här ligt vacker bild, syrener är bland det finaste som finns, speciellt när man har en sån fin vas. Hoppas det är bra med er alla och den lilla förståss. Puss o kram/Ingela.

  SvaraRadera
 11. jag igen, varför har du så krångligt med verifiering?
  Har du drabbats av mycket spam i dina dar hahaha, nää ta bort det så är det betydligt enklare för folk att kommentera hos dig. Puss igen

  SvaraRadera
 12. Så vackert helt i min stil

  Ha en fin vecka
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 13. Hej vilken fin blogg du har.
  Anna

  SvaraRadera