lördag 17 mars 2012

Jag bara liksom vill krulla ihop mig till en liten hög och stilla invänta inspiration till att grejsa i mitt hem. Jag har grejat färdigt här. Jag vill greja någon annanstans. Jag vill bo i ett hus där grejandet aldrig tar slut. Där man måste vårstäda och elda grenar och löv i en tunna. Greja i rabatter. Greja med kantsten och staket.


Fast nu får jag skärpa mig. Det jag verkligen behöver göra nu är att förbereda "ankomst bebis". Nåväl, vi har inhandlat fyra små klädesplagg. Och vi har en stickad bebisfilt. Men,,,, hon kanske ska sova i något? Dras i något? Badas i något? Skötbord? De punkterna har vi inte kommit till än.
Jag vet hur det kommer bli. Hon sover mellan oss, vi kommer bära henne från punkt a till b, badas i diskhon och blöjan kan man byta varsomhelst.
Fast jag vill verkligen ha en takvagga. Den kan hänga över fotändan vid vår säng, så kan man bara sparka till takvaggan lite lätt då hon behöver vaggas. Vad smidigt :)

Stora lördagskramen till er som tittar in här!
(OCH om jag visste hur man gjorde skulle jag naturligtvis ta bort ordkontrollen så det blev lättare att kommentera. Men jag kan inte - jag kan inte ens länka eller lägga upp bilder brevid varann. Skit samma.)

3 kommentarer:

 1. ja det är mycket nu...
  ta det lugnt, allt ordnar sig.. :)
  En sån där takvagga är ju en superbra ide'!!

  För att ta bort ordkontrollen, går du in på "inställningar" klicka på "kommentarer", sen skrollar du ner till frågan "vill du visa ordkontrollen för kommentarsfältet", där klickar du på ja eller nej. Och sen sparar du det. Färdigt!
  Det fixar du! :))

  Ha en underbar helg
  Kramar Tina

  SvaraRadera
 2. Jaha! Då ska jag prova,,,,,
  Jessika

  SvaraRadera
 3. Jaaaaaa, Så mycket bättre! Tack Fina Tina!

  SvaraRadera