måndag 26 mars 2012

Nu är det seeeeegt!

Det tar tid att göra inlägg nu. Bilderna lägger sig icke där de ska och man får vänta typ fem -tio minuter på varje bild innan den hämtas in. Dags att "städa" datorn kanske?

Jo men visst har jag försökt att ta en bild på mig själv! Pallrade upp kameran på strykbrädan, plus en hög med böcker för att få till rätt höjd, sen sprang jag fram - men hann liksom aldrig få till en bra "magbild" som var meningen,,,,,eh det blev bara så här,,,,jag vet inte jag ser bara lite allmänt tjock ut.

Förra veckan sydde jag ett litet lapptäcke åt lilla Fiffifrö. Och det inhandlades även en badbalja! Jojo, nu är jag på gång. Av den blivande farmodern utökades den lilla garderoben med tre små bodies i stl 56. Så nu har Fiffifrö sammanlagt hela 8 klädesplagg att se fram emot. Och en liten filt med Dunderklumpen (minns ni honom?)

Idag ska jag ge mig ut Pelargon-jakt.

Kram.

3 kommentarer:

 1. Oj vad det såg ut som Alexandra på den där bilden!

  SvaraRadera
 2. Ohh så fin bild på dej!!!
  Så mysigt med små barnkläder!
  ha det så Gott!
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 3. Hit hittade jag gm en dansk bloggare...ibland blir det omvägar i bloggalandias värld, vilken vacker blogg du har och en väldans fin mage :) själv heter jag VIOLA och bor på en 1700-talsgård där jag driver en stor inredningsbutik i ett av mina hus, ha en fin dag

  SvaraRadera