tisdag 3 maj 2011

Här är jag!

Ja, vart tog jag vägen? Här är jag ju med jord under naglarna, några mil i kroppen och spår efter en och annan fest. Om jag inte är på jobbet så är jag vid kolonistugan och gräver, sår och planterar. Det är livet det! När jag arbetar så innebär det nio mils pendling och det är INTE livet. Men nu pratar vi inte mer om det.

I fredags var jag och två till och hälsade på Lev Vackert-butiken. Ojojoj! Det är ett himmelrike. De har ju inte öppnat än men planerar det i slutet på månaden. Där kommer det finnas gott för både öga och mun.

Här hemma,,,,,nej alltså,,,dammråttorna har fest. Tvätt-högen växer. Vinterskor blandas med sommarskor i hallen och det går knappt ta sig fram. Men nu pratar vi inte mer om det heller.

Kolla på denna lilla skottkärra:


Det syns ju lång väg att inte växterna är äkta men det kan vara fint ändå ibland tycker jag. (redskapen är inspiration i vitt- Ingelas, hon har glömt dem hos mig när hon tog kort här hemma för Lev vackert- boken. De kanske har blivit mina nu, man vet aldrig.) Hur som helst är både katten och jag glad åt denna lilla instalation i köket. Helt rätt att ha skottkärror i köket om någon undrar över det.

Varm i hjärtat blir jag av goa kommentarer! TACK! Jag blir helt enkelt 25 grader varmt och solsken!! Nu ska jag åka på en loppistur sedan jobba.

Kramar.

13 kommentarer:

  1. Skulle så gjerne vært der på åpningen:)
    klemklem

    SvaraRadera
  2. Va spännande, jag ska försöka åka dit så snart vi flyttat klart. Kanske att tiden finns då...
    ;-) Jag antar att det var lika inspirerande som böckerna.

    Ha det gott.

    Britt

    SvaraRadera
  3. Roligt att höra ifrån dej igen!!!!
    Underbara bilder så fin liten skottkärra!!!
    Ja nu är det mycket med trädgård!!!!
    Men ojsan vad skoj det är!!!!
    Hoppas du har tur vpå din loppiksrunda!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  4. Bara så underbara bilder på fin skottkärra.Ja nu är det mycket man vill fixa med ute.Men vart tog våren vägen?Här snöade det på morronen,nu skiner solen men det är kallt.Hoppas du har tur med dej på din loppisrunda.Ha en skön dag.Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Hejsan

    tack för den härliga bilden på skottkärran. Tänka sig det har jag aldrig tänkt på att man kan ha den som kruka åt sina blommer. Tack för tipset.

    Ha de så bra
    Krammiz
    Sussi

    SvaraRadera
  6. Den där lilla skottkärran är verkligen bedårande, den tycker jag absolut du ska se som ett permanent inslag i ditt kök! (Tröttnar du kan jag adoptera den, hehe!)
    Gräva i myllan runt kolonistugan låter underbart! Bilder därifrån att vänta framöver, kanske?
    Ha en fortsatt fin vecka!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  7. MEN VILKEN BILD, VILKEN SKOTTKÄRRA!!!!

    Dammråttor, tvätt, matlagning..vad är det? Sånt slutar väl att existera när det bli över 10 plus ute?!?! Utan möjligen matlagning av typen grillat!! ;D

    Mvh
    Frida

    SvaraRadera
  8. Och jag blir lika glad varje gång du skriver ett inlägg!:)
    Lycka till vidare med kolonilotten.

    nettan

    SvaraRadera
  9. Klart man kan ha en så fin liten skottkäärra i köket :-)

    Loppisrunda låter härligt, tycker jag aldrig hinner med sånt numera när jag jobbar nätterna, sover på dagarna och jobbar varannan helg.. Men kanske man hittar till ngn loppis på semestern som inte ligger allt för långt iväg..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  10. Samma här. Mycket trädgård och jobb som fyller dagarna. Urursel bloggare för tillfället. Spännande med lev vackert butiken. Skottkärran var fin. Köpte en sån liten fast inte lika fin och en grävskopa till barnbarnet på loppis i lördags. Ha en fin dag!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  11. Åååå vilken bedårande liten kärra!!!!! Tror bestämt att det stod Agnetha på den......

    Ha en fin kväll.
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  12. Vi behöver absolut inte prata om jobb eller dammråttor....hellre om livet i en vårrabatt. Det är där jag nu också spenderar mina dagar, med eller utan liten trädgårdsmästare på 15 månader som gärna placerar sin blöjrumpa på en stackars pion....

    Jag måste ju erkänna att jag är mer än nyfiken på din lilla lott. Kanske kan det halka in några foton? :o)

    Kram på dig...och du, de där redskapen hade jag nog behållt ;o)))
    Ulrika

    SvaraRadera
  13. Du har en såå mysig blogg!

    Härligt att du var inne hos mign så jag hittade till dig. Vad fint det var med skottkärran, gulligt!

    Inte roligt att pendal till jobb som du gör. Själv jobbar jag stenhårt när jag är på jobbet så det tar minst två dagar att repa sig....men vad gör man, leva måste man ju göra

    Mysig inspiration hos dig

    Kram Lena

    SvaraRadera