torsdag 20 januari 2011

Växthus
Vi har en liten kolonistuga. Igår eftermiddag roade jag mig med att fotografera på området. Det finns så otroligt söta små stugor där alla med sin egen karaktär. Många har växthus och man kan se hur de stått där i många många år. I genom områden flyter det en liten å. Det är så vackert på sommaren! Kommer nog bli en hel del bilder därifrån till sommaren kan jag tro.

Nedan mina vänner Tou och Stinas stuga som är helt i Thailändsk stil. Man tror man är i Thailand när man sitter där en sommarkväll och hör gräshoppan sjunga. Helt underbart.Till sommaren får ni se allt i sommarskrud.

Kram!

7 kommentarer:

 1. Jisses vad jag gick igång på bilderna från det slitna växthuset, så otroligt fina bilder du tagit! Tusen tack för en stunds njutning!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Ja, jag älskar ju verkligen Haga och skulle mmmmmeeeeeerrr än väl kuna tänka mig en kolonilott där och tro mig jag har tittat på massor där. Men hm, vet inte varför min man och övrig släkt trillskas med att det kanske räcker med ett hus och en gård där..... Jaja, jag har ju turen att känna massa underbara människor där så att jag kan åka ditt och njuta i allafall. KRAM

  SvaraRadera
 3. Åhh vilka fin bilder!!!!!
  underbart!
  Ha en fin dag!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga gamla fönster, det är dom vackraste växthusen. Gamla som fått lite patina av åren. Mysigt med en kolonistuga.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Åååå vilka härliga bilder !!!Underbara.Önskar dej en skön kväll.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Men vilka fantastiska bilder!!!! TACK!
  Underbar miljö du har tillgång till.

  KRAM till dig
  Loellan

  SvaraRadera
 7. Vilken idyll...åh så fint!
  Det gamla växthuset, tänk att få sitta där och drömma *ler*

  Kram kram!

  SvaraRadera