fredag 21 december 2012

Den som spar han har, eller?


Det har hänt något fantastiskt med mig. Jag genomgår en förändrig. Då menar jag inte det att brösten har blivit längre, håret tunnare och jag nu har tre skäggstrån istället för två, nej förstår ni, jag har börjat RENSA! OCH JAG TYCKER DET ÄR KUL, ROGIVANDE OCH TILLFREDSTÄLLANDE. Jag kan plötsligt slänga" kan va bra å ha"saker.

Bara för att jag vet att ni är så himla intresserade av vad jag har rensat bort så kan jag väl berätta det.

 Ur skåpet i badrummet har jag slängt exakt 39 trosskydds-remsor. 44 små tvålar- sådana som man får på hotell. Köpte nämligtvis en jättestor burk (loppis) med massor med tvålar i från olika hotell i världen. Kan vara bra å ha tänkte jag. Nej jag har inte slängt alla. Det kommer. Måste bearbeta lite först. Men de 4 torra mascarorna slängde jag och 2 kajalpennor som var slut. Permanent-spolar, brunt löshår och en ormgrop av gamla halsband fick vara kvar.

I storskåpet i vardagsrummet har jag utan tvekan slängt omkring 30 tomma värmeljus - nej, jag vet inte varför de låg där, en trasig ljusslinga, ett yatzy med bara tre tärningar, och några tomma kartonger. Där hittade jag också den fjäderkrona som Fifffi har på sig nedan:Räven och diverse andra pälsföremål kanske jag borde rensa bland. Men de får nog ligga i min garderob ett tag till. Däremot så åkte jag till loppis med 5 papperskassar fulla med gamla kläder. Precis när jag ställt ifrån mig kassarna vid loppiset så var min högra hand på väg att ta tillbaka en huvtröja jag aldrig använt. Den som legat i garderoben i fyra år,,,,

Jag vann. Och jag ska fortsätta rensandet i evigheters evighet.

Bara en liten sak,,,,,igår kom sambon hem med sin jobb-julklapp som var en sådan där kartong med korvar och annat gott. Allt var inlindat i trassel som nästan ser ut som hö,,,,,,,det är väl ändå bra att ha? På riktigt alltså? Som utfyllnad i julkrubban eller påskpyntet eller något annat arrangemang?

Fortsättning följer.

Kramen.

3 kommentarer:

 1. http://www.vatinam.net
  Have a nice and lovely blog dear, please visit me...

  SvaraRadera
 2. Jag tror på riktigt att du har världens sötaste unge! Blir lika glad varje gång man får titta på detta urgoa underverk!

  Kram på er!//Linda

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att rensa :)) I källaren står det just nu flera ikeakassar som ska vidare på loppis....skön känsla!! Jag ska numera bara ta tillvara på det jag verkligen vill ha...basta!!!!

  Supergulligt kort på lilltjejen...hon är underbar :)
  Ha nu en riktigt God Jul o Gott Nytt År!
  Varm kram
  Ulrika

  SvaraRadera