söndag 17 juli 2011

Hemma igen!


Jag har naturligtvis massa mysiga bilder från vår Skåneresa föreställande miljöer som ger kraft åt både själ och hjärta. Jag skulle kunna skriva ned hur roligt, härligt och mysigt vi haft det under de här dagarna på Österlen.
Jag kunde berätta hur tårarna sprutade då vi under en förmiddag tog en tripp till Danmark för att besöka Honning og flora. Det var stängt. Kolla öppentider innan man åker? Jo, det kan man också göra. Om man nu har någon form av planeringsförmåga.
 Jag kunde målande beskriva känslan av att få komma in i Mor Augustas garage innan det öppnat. Hur vi fick kaffe och lakrits samt frågan om vi ville låna lakan. Låna lakan? När man bor på vandrarhem brukar man medtaga egna lakan/handduk. Glömde det. Fick köpa påslakan i blått och grönt på Lidl. Badhandukar fanns inte men väl två gästhandukar i måttet 40x30 cm. Det gick så bra så. Man kan torka sig med papperservetter också efter man duschat.
Jag skulle kunna berätta om loppisfynd och härliga musikkvällar med blues och öl på Luna krog på Ven.
Jag väljer ändå att bara säga: JAG VILL INTE JOBBA I MORGON!!!!! ALDRIG MER!!!GÖR MIG TILL HEMMAFRU!!! JAG KVÄVS!!!

Ovan en bild på en figur som liknar mig på något sätt. Vi har samma minspel om man säger så.

Pussar och kramar
Jessika

4 kommentarer:

 1. Verkar varit en toppen semester
  Alltid svårt att börja jobba igen
  men det går...
  Ha en riktigt bra vecka

  SvaraRadera
 2. Känner likadant hur jag liksom förminskas och blir till intet där bakom skrivbordet.Kvävs under pappershögarna....Fast nu skulle jag ju försöka styrka dig, peppa dig...du kan, come on bara o bit ihop. Det kommer att gå bra! För mej gick det bra! Styrkekramar,
  Eija

  SvaraRadera
 3. Goa Jessica!

  Sitter här och skrattar gott åt ditt målande inlägg och din fantastiska planeringsförmåga....:) Känner igen mig A LOT!

  Kom igen bruden, det kommer gå bra, det är de första dagarna som är värst, men visst, ställer mig i skaran av dem som skulle vilja vara hemmafru resten av livet! :)

  Kram Loellan

  SvaraRadera
 4. Åååå vilken härlig semester du har haft.Ja visst är det trögt att börja jobba igen.Ha en fin måndag söta du.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera