söndag 26 december 2010

Nu är det slut!När jag var liten och tittade på "Fem myror" då blev det så sorgligt och tomt när programmet var slut och elefanten blåste iväg sig ut i tomma intet. Men nu då?, tänkte jag. Vad händer nu?
Julen for förbi och var ganska lam i år. Skulle aldrig ha bytt stor-granen mot två små! Skulle ha gjort knäck! Skulle ha gjort omelett som barnen tycker så mycket om. Skulle ha spelat mer Frank Sinatra. Skulle ha skickat handgjorda julkort till alla nära och kära!
JAG VET ATT DET VAR JAG som ville ha det kravlöst och lite "hur som helst". Men det var då det. Nu ångrar jag mig att jag inte såg FANNY OCH ALEXANDER dagen innan julafton- 5-timmars versionen- för att riktigt piska upp stämmningen.
För det är just vad jag behöver: en piska. Det blir liksom inget gjort annars. Jag är av naturen lat. Och den här julen gjorde inget avtryck på grund av den latheten.

Jag ska satsa på påsk istället.
Då djävlar.

Tusen pussar
Jessika

10 kommentarer:

 1. Visst tog julen slut fort men du här finns en latmask till och nån knäck fick de inte här heller. Men jul vart det i alla fall och rastlösheten i mig såg till att jag var tvungen att dra igång med nya projekt igår så inte har jag kunnat koppla av heller, det jag vill det gör jag det som inte är så kul ja de ser latmasken till att jag slipper ;o)
  Ha en finfin kväll!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. ha ha, vad rolig du är. Min jul gick nästan o märkt förbi den med, men det var precis som jag ville ha det i år :)

  Ha det gott så ses vi snart på jobbet.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja så det kan bli!!!!!
  Men Jul blev det i alla fall!
  Fniss!!!!
  Önskar dej en God Fortsättning!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 4. Hi,hi! Vem vet, kanske sitter han där inne! :)
  God fortsättning!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Lite sådär brukar jag känna, men inte iår, trots en gran som är halv. Men vi klämde upp den mot väggen så det blev hyfsat bra ändå. Nu är jag ledig ett tag, ska titta på gamla adventskalendrar på dvd. Finns några som är supermysiga.
  Ha en mysig fin vecka
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. TACK för ditt besök på min blogg!

  : )

  Jag tyckte faktiskt också att Julen var över snabbt i år..!

  KRAM, Jenny

  SvaraRadera
 7. hahaha du är att rolig du. Jaa nu ser jag fram emot en sjudundrande påsk med inspiration till max, massor av unika ägg och fåglar så där bra som bara du kan Jessa.
  Kramar i massor/Ingela.

  SvaraRadera
 8. Lamt är minsann synonymt med sköööönt ibland! Tycker inte att du ska ha dåligt samvete för att du ville ha det lite lugnt och skönt och inte stressa ihjäl dig till jul. Och minns hur eländigt Fanny och Alexander fick det , trots det där storslagna julfirandet, hehe!
  Fortsätt ta det lugnt och bara njut!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 9. Hahahaha, ja vad du är rolig....:) Även min jul gick nästan obemärkt förbi, men tycker det var okej, eftersom jag lagt ribban därvid, å andra sidan har jag haft jul hemma sen första advent då hemmet var färdigpyntat :) Håller med Fröken Grön, lamt är synonymt med sköööönt. Släpp ditt dåliga samvete för att du ville slippa stressa ihjäl dig.

  KRAM Loellan

  SvaraRadera
 10. Hej! Halkade in här på din blogg och gillar verkligen det jag ser :) Lägger till dig bland favoriterna.

  Kram och god fortsättning!
  /Johanna

  SvaraRadera