onsdag 8 december 2010

Full rulle

En JÄTTE hektisk helg ligger bakom mig. I fredags: Till Petra med alla marknads saker. Fixa, bära, pynta och prismärka. Sen iväg på julbord med jobbet. Lördag: Upp iväg till Petra för att vara med på julmarknaden hela dagen. På kvällen bröllopsfest. Söndag: Upp och iväg på julmarknaden igen. Varför kommer allt på samma gång för? Men nu vill jag säga: TACK världs-goa PETRA för att du öppnade ditt hem! TACK alla andra säljare. Och  sist men inte minst Tack alla ni som besökte marknaden. Superduper kul.
Här hemma har en nackspärr, en är nyopererad (halsmandlarna) och en har bihållsinflammation. Katten mår bra och jag med.


Ger er en liten bild på några av Jesus-figurerna jag köpte förra året. Finns även en ängel och visemän till också. Någon duktig kvinna har gjort figurerna på 40-talet.


Amarylisen har fullkomligt exploderat. Alla knopparna har slagit ut redan. Ja, jag hade den lite mörkt och svalt men den ville ivrigt visa upp sig ändå!

Många kramar från en halvsliten
Jessika

6 kommentarer:

 1. Ja, visst är det typiskt ibland när alla roliga saker sammanfaller på en och samma gång. Jag såg bilder från marknaden på Petras blogg, - så läckert det såg ut!
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Åh är så glad för den lilla kronan som står här hemma, så trevligt Petra ordnat det....
  Ha en fin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där att allt kommer på samma gång. Så har jag det just nu, men stal mig en stunds bloggtid, för att finna inspirationen.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Åhhh jag hoppas dom kryar på sej!!!!!
  Och du får ha en fin dag!
  Kram kathrine

  SvaraRadera
 5. Vad mycket tjusigt du visar!!
  Kul att hitta hit :)

  krya på dig
  kramis från Sofia på Solgården

  SvaraRadera
 6. Heisann...fant deg gjennom Petra:)
  Ja..er ofte slik at alt kommer samtidig:)men du taklet det bra du:)
  kos deg i disse førjulstider..
  eddaKlemmer

  SvaraRadera