måndag 8 november 2010

Tuuuut tuuuut

Om din tonåring är svår att få upp på morgonen föreslår jag att du införskaffar ett blåsinstrument. Ett kraftfullt TUUUT TUUUT kan få den tröttaste slas-has att vakna. Även grannar vaknar effektivt av denna signal: - Vad är det som händer? Är det krig? Är frälsningsarme´n här? Nej, just det, det är Madame Morells tonåring som ska upp,,,,


Jag hittade två olika - vad det nu är för sort - så jag kan tuta i ordentligt.Signalhorn? Inte trumpet för då trycker man ju på knappar. Jag vet inte, men nån annan kanske vet vad det heter. Fina i alla fall och perfekt pynt till jul.
Idag: Sy prinsess-kronor.
I morgon: Loppis-runda.

TUUT TUUT!

12 kommentarer:

 1. Åh jag älskar dina tutor!!!!!
  Så härliga!
  ha en fin vvecka!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 2. For noen flotte blåseinstumenter du har fått tak i. Kan tenke meg tenåringen kommer seg raskt ut av senga hvis du blåser i dem ;-) Veldig vakre bilder du har tatt.

  Ha en finfin kveld!

  SvaraRadera
 3. En sådan hade jag behövt till mina tonåringar som har svårt att komma upp på morgonen :-) Snygga var de ju med..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Så fina blåsinstrument, jättefina och dekorera med året runt. Det är ju några saker jag alltid har span på, bla såna. Idag åker jag ner till Göteborg, har stämt träff med Ingrid på Atmosphere, där kan nog finnas mycket fint.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Åh så kul att se dem hemma i er miljö, urläckra!
  Ha en fin dag!
  Kramis/Lena

  SvaraRadera
 6. Inte en aning vad de heter men fina var de!!!! Å kanske effektiva som väckning då.... :)
  Jätteläckra bilder!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 7. Vilka fina "tutor" du har! Jag brukar kalla dom för blåshorn, men jag är inte säker på att det är rätt...
  Och jag skulle nog behöva ha ett sånt också ibland på morronen, trots att jag inte är någon tonåring längre :))
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 8. Du är en brutal morsa du, haha! Fast när jag gick på gymnasiet hade jag en kompis vars pappa vandrade genom huset med säckpipa på lördagsmornarna, - där ligger du nästan i lä!
  Fina var de iallafall, de där "tutorna".
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig blogg Du har!
  Jättefina tutor, och så vackerbäddad säng...och mysig väckning ;*)

  Snökram, från Eva

  SvaraRadera
 10. Vilka fina tut-instrumnet så dekorativa!!! Och den där vilsäng/fåtöljen/schäslong/divan, va fasen heter det? Men va snyggt det var med trädet ovan och så de där kuddarna, ovanligt vacker gammelrosa färg, och så go-gubben där som pricken över i, katter är ju för härliga!

  Nej du, jag bakar inte heller men det är jättepraktiskt med förkläde på, i af för mej, jag skvättar alltid när jag gör sås el steker! Mari.

  SvaraRadera
 11. Jo, jag glömde fråga, är det ert hus med den vackra balkongen i headern? Ser så kontinentalt ut, är gogubben innemisse då?

  SvaraRadera
 12. Ja det är vår balkong. Ja det är en inne-katt. Fast han gillar att vara på balkongen - även nu när det är snö o kallt. (jag brukar inte hänga tvätt så, det var bara för att få en mysig headerbild)
  Snökram

  SvaraRadera