torsdag 11 november 2010

Knappar, nålar och halsböld

Har haft några tråkiga dagar med en tös som har halsböld. Hon var igenom samma pärs i början på året nu får det bli operation så småningom,,,,en del av er vet säkert känslan när läkaren suger ut var ur bölden med en tjock kanyl.  Ja, ibland är man maktlös. Nu lite andra nålar,,,Jag fick rosor av min sambo i lördags, idag ville de nicka. Då kan man göra så här ( se bild nedan) så kan man ha kvar dem längre. Man kan även ha hela rosen under vatten om man vill. Det är ganska fint tycker jag.
Dessa rosor tillägnar jag nu Anki som tack för hjälpen! (du vet vad)Nej vet ni vad nu ska jag städa här! Kanske ta en kopp kaffe först,,,,,

Kramar till alla som kikar in här.

14 kommentarer:

 1. Men vilka sytillbehör jag hittar här, så vackert! Så roligt att följa dina syprojekt här på bloggen, för jag ser att du är duktig med nål och tråd!
  På tal om halsböld så vet jag vad du pratar om, sonen opererades precis för tredje gången för halscysta...lider med honom,snyft!
  Ha en bra kväll!
  Eija

  SvaraRadera
 2. Så vakre sysaker. Helt nydelige ;-)

  SvaraRadera
 3. Huuu, vad hemskt med nålar och bölder... - Men oj, vilken snygg övergång du får till, till trevligare slags nålar, haha!
  Tack för din kommentar hos mig idag, - den värmde ska du veta! Och visst finns det en liknande anledning till att man vill återvända till din blogg!
  Kram på dig!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Åh så jobbigt med halsbölden, hoppas hon snart får operation och slipper detta med bölderna, hade när jag var barn och det gjorde så ont, så ont.....
  Ha en fin kväll!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 5. Åhh stackars tösen!!!!
  Hoppas att det ordnar sej!
  Vilka vackra bilder i love them!
  Ha det!
  Kram kathrine

  SvaraRadera
 6. Så jobbigt med dottern och halsbölden. Det måste göra frunktansvät ont. Jättefina bilder på fina sysaker och knappar.
  Kram Marita i Heestrand

  SvaraRadera
 7. Åh stackars lilla dottern, låter inte så gott det där...Hoppas hon är bättre nu. Så vackra sybehörsbilder, du är duktig på att få till det. Önskar dig en riktigt mysig helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. har precis hittat hit till bloggen. Kul! :)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 9. För att den anses som den Finaste av blommorna :)
  SATURDAY SHOW OFF
  hos mig idag....
  Lägg till Din blogg med
  Håkan

  SvaraRadera
 10. Så vackra bilder på mysigt gammalt sybehör....
  Å rosor är ju aldrig fel!!!!
  Ha en fin söndag.
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 11. stackar Alex, jag vet precis hur det känns, bland det värsta jag varit med om tror jag. Fina bilder på fina sytillbehör och rosor är ju alltid vackert att få.
  Kram på dig/INgela.

  SvaraRadera
 12. åh, man vill bara pyssla hela dagen :)

  SvaraRadera