torsdag 9 juni 2011

En sak som jag funderade på medans jag på egen hand satte upp ett vindskydd/insynsskydd vid kollo-stugan idag var: Var tog informationen om Japan vägen? Är faran avblåst? Tut tut, vit flagg? Kommer det inte födas radioaktiva barn framöver? Mår havet utanför Japans kust bra nu?
Sedan började det åska och REGNA och jag kände att det var ganska skönt att få gå in i min lilla stuga. Där fann jag en kortlek. Tänkte förströ tiden lite med att lägga passians? patiens? Pattiance? Hur stavas det? Herregud både Japan och min "stava rätt"- förmåga har försvunnit. Efter det åkte jag hem till lägenheten och bakade en sockerkaka. Nej, Tigerkaka var det till och med.

Nej nej nej. Trodde ni att ni skulle få se en bild på Tigerkakan? Någon måtta får det väl vara. (Och här blir jag sugen på att än en gång lägga ut en bild på mig själv - när jag ser så där suddigt ung ut)

Sommarens sista syrener. Tror jag.
Ha det bra!
Kram.

3 kommentarer:

 1. Bra undringar! Hur är det nu egentligen i Japan och varför är det så tyst om det? Angående stavningen så funderar jag på den :)...fast jag är lärare. Var tusan fick du operationssköterska ifrån? Du är rolig du.

  I kväll passerade vi en syrenhäck som doftade så jag nästan dånade.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Ja syrener doftar ju bara så himla gott.Ha en mysig freedag.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Have a a great w/end Jessika
  Love your images
  Claudia xo

  SvaraRadera