tisdag 5 oktober 2010

Några små lopporTack alla söta som lämnat kommentarer till mig. Jag blir så lycklig. Detta med bloggande är ju helt nytt för mig likaså fotografering! Jag provar mig fram och härmar er alla bloggerskor som jag kikat på i flera år. Hoppas ni kan få inspiration av mig som jag får av er.
Idag var jag på en liten loppis-sväng och fick förstås med mig lite hem. Ovan ser ni några av dem. Ett virkat kuddfodral, gammal plåt-ask, en liten spegel och två silver "vinglas" som jag stoppade ned några plättar i. De andra lopporna måste bearbetas lite,,,,


Här är ena hörnan av vardagsrummet. Jo, det ser kanske städat och trevligt ut nu men jag kan avslöja att ofta så ligger det en hög med tvätt som ska vikas här. Och en katt. Ja, ni vet hur det är.


Så passa på och slå dig ned vid bordet medans det är undanplockat. Ta lite fika, så myser vi en stund! Och pratar! Och njuter!


Det var allt för idag.
Tusen pussar!

10 kommentarer:

 1. Åh du har så fint,är glad att du börjat blogga men det var först senare på resan till Falun som jag förstod att du var du ,o)
  Ha en finfin kväll!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Åh så fint du har det, och vilka vackra kort!!!
  Underbara saker du hittat!
  Ha en fin Kväll!
  Kathrine

  SvaraRadera
 3. Det såg fint och vackert ut. Jag slår mig gärna ner en stund...
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 4. Idag blir du nog välbesökt, - vi är nog många som hittar dig för första gången via bloggen Romantiska Hem. Vilket underbart originellt hem du har! Ska genast backa bakåt i din fina blogg så att jag inte missar något!
  På återseende!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Hej Jessica!
  Åh vad fint du har det!! Vilken underbar lägenhet!!!
  Tänk att jag och Alice missade er! Vi som planerat i flera dagar att åka till Gruvgatan just då ni alla var där!!
  Snacka om snopet då vi parkerat vår bil mittemot Gruvgatan och vi precis ska gå över gatan Ja då åker bussen... *fniss* Det var snopet!!
  Nu ska jag kika vidare på din fina sida!!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Har också hittat hit tack vare bloggen Romantiska hem.
  Tycker verkligen att du verkar ha ett otroligt spännande, kreativt och mysigt hem, och kommer att komma tillbaka för att "titta till" dig.
  Ha det toppen.
  Camilla

  SvaraRadera
 7. åh vilken trevlig blogg du har, jag kommer tillbaka ;)
  kram Jeanette

  SvaraRadera
 8. Tjingeling...=))
  Vilken mysig blogg du har..o härliga bilder av ett fint hem....Men måste erkänna att jag supergillar dina beskrivningar av hur det OXÅ kan se ut...;)) Ungefär som här hemma hos oss då...=))))
  Lägger till dej i länklistan...
  Kraamizar Git

  SvaraRadera
 9. Jättefin blogg och underbar balkong.
  Karm Madeleine

  SvaraRadera