torsdag 30 september 2010

Svårt men skoj

Nu har jag ägt min första ordentliga kamera i en månad. Jag önskade mig pengar till min födelsedag 30 augusti ( då jag fyllde 40) och hade då i tanken att starta en blogg för att kunna, ja, hålla på som många andra gör. Det vill säga dela med mig och inspirera andra. Jag har många förebilder bland Er bloggare,,,,men jag måste erkänna att det är ju inte sprättlätt att få till det. Jag vill ju också ha ljusa ljuva bilder med kristallklar skärpa!!! Ibland ligger det som ett blått sken över bilden och ibland gult. Jaja, jag får försöka vidare. Det är svårt men skoj!Nu är vi i vardagsrummet. Detta rum är ganska stort eftersom det från början var ett "Dagrum" eller "Sällskapsrum" för åldringar. Jo, det är ett gammalt ålderdomshem vi bor i. Jag väljer att visa rummet bit för bit. Kanske en helbild någon dag -om det gör sig rättvist på en stor bild. Lägg märke till "traslampan" som jag så ofta blir trött på, men som ändå får bo kvar. Ful-fin, kan man säga.Vår kristallkrona är ej gammal utan ny ( har sett att många har liknande) men jag tycker så mycket om den. Den är rejält stor och jag gillar att den är svart i botten. Då så, det var allt för idag.
Kram Kram

6 kommentarer:

 1. Vilken vacker ljuskrona!!
  Ha en fin helg!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Åh,vilket fint hem du har!:) Inspirerande! Var jättekul att träffa ytterligare en bloggerska på resan till Falun igår! Hoppas sista biten hem gick bra.
  Kramm Christel

  SvaraRadera
 3. Hejsan Vännen! Tack själv du rara för det trevliga sällskapet!!! Och du wwwoooowww vilken header bild!! Stora kramar på dig! Petra
  ps jag länkar dig!

  SvaraRadera
 4. Hallå, jag ser av din kommentar till Petra att döma att du också var en bloggare som var med i går till Falun! Oj, så många man inte hann prata med,så roligt att ni besökte Gruvgatan 13, kanske vi sågs, utan att jag visste om det, jag jobbade där i går, vilken dag! Men vilken blogg du har, och urvackert hem!!! Headerbilden var otrolig! Hoppas ni hade en mysig dag i Falun! Mari.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att du tar fina bilder trots ovana! :)

  SvaraRadera