söndag 29 juli 2012

Ligga sked



Var uppe till vår kolonilott och vattnade tomaterna förut, fick då av bästa kollo-grannen Folke två gurkor. När jag kom hem så upptäcker jag att den ena gurkan försöker skeda den andra. Ser ju riktigt mysigt ut. Det var länge sen man gjorde så.

Snart ger väl dom sig på vinet också.

Kram.

lördag 28 juli 2012


Vad händer här?


Jo, Fiffifrö och jag är hos morfar och Kristina och gör batik! I love it! Så till den milda grad att även lilla Fiffi blir "batikerad",,,,,,






Sådär, när Fiffi vaknar så ska vi lyssna på Hooooola Bandoooola Band och sedan ska vi gå ut och dansa i regnet.

Peace!

fredag 27 juli 2012

Njut helgen!


Äntligen har vi haft sol och värme i några dagar! Jag älskar de där sköna kvällspromenaderna som man kan njuta av under sommarmånaderna. Tyvärr har de inte blivit så många denna sommar,,,,ännu.
Nu är det helg igen! Jag som är mammaledig får ju helg hela tiden. Och vi har det bra jag och lilla Fiffifrö. Vi har många besök och vi åker bort och visar upp oss. Så får vi presenter och blommor.

Nu önskar jag er alla en trevlig helg! Njut den på bästa sätt, ät gott och vila däremellan.


Kram!

söndag 15 juli 2012



Senaste veckorna har många frukostar blivit oätna. Sängar obäddade. Golv otvättade. Post oinhämtad. Vänner och bekanta okontaktade. Osovna nätter - kan man säga så? Ja, ni förstår vad jag menar. Allt måste få sätta sig här hemma med allt nytt. Jag känner mig som en förstagångs mamma och ändå inte. Skratt och gråt ligger alldeles intill varann nu och det behövs inte mycket för att sätta känslorna i svallning - åt båda håll.




Underbart att se storasyster och storebror mysa med lillasyster. Stoppa tiden!! Stanna klockan!! Fånga ögonblicket!!

Tack för alla goa kommentarer och gratulationer!

Puss och kram!